Παραμυθουπολη

Wednesday, November 30, 2005

στα καλα καθουμενα!

οχι οτι αλλαξε κατι απο την προηγουμενη φορα. μονο που καθομαι μπροστα στην οθονη και ταραζομαι. οτι τι? οτι τι δηλαδη ε???

πηρες αποφαση να βγεις απο την κρυψωνα σου; πως ετσι στα καλα καθουμενα; ειμασταν καλα παιδακια αυτον τον χρονο και ειπες να μας δωσεις ενα λογο να χαρουμε? ( ή να ταραχτουμε??? ) . ουαου... αποψε ισως κανω παρτυ. ετσι για το ξαφνικο βρε .

και ξερεις ποιο ειναι το αλλο ; πολυ σημαντικοτερο απο αυτο. δεν εχεις ιδεα τι μπορεις να παθεις. μια φιλη ξεκινησε διαιτα και την πειραξε στο στομαχι. εχει διαρροιες και τα σχετικα. λοιπον η κοπελα χωρις να ξερει οτι μειωνεται η δραση των αντισυλληπτικων με στομαχικες διαταρραχες ειχε κανονικα σεξουαλικες σχεσεις. αντε βρε να μας ζησει..

καλα να περασετε σημερα καλα μου παιδακια. εγω δεν δουλευω λογω του αντρεα! θα πλεξω ομως ζιπουνακια, φορμακια και τα σχετικα!

υ.γ ισως τωρα με αυτο να σταματησουν να λενε πως κανω ετσι οταν βλεπω παιδια. ή μηπως τωρα θα ειναι χειροτερα? τελος παντων εχουμε 9 μηνες να το σκεφτουμε!

Sunday, November 27, 2005

τι να πω και εγω;

- μουλιασαμε (αυτη τη φορα μονο εξω)
- τα ρουχα δεν στεγνωσαν
- ποναει η λεκανη και ο ωμος
- κοσμος παει και ερχεται
- εγω μενω
- ερχονται χριστουγεννα
- κανω χειροτεχνιες συνεχεια
- στα χερια μου εχω μαρκαδορους που δεν βγαινουν και ούχου (υγρη)
- η Κίτσα εφερε το περουντο απο αγγλια
- βαριεμαι να παω για δουλεια και να κανω μαθημα μουσικης στα παιδια.
- θελω χαμογελα, καθαρα και αμολυντα σαν τα χτεσινα
- το κουνουπιδι ειναι ψαρι
- νομιζω πως θα καπνιζα ενα τσιγαρο τωρα
- ισως και να επινα ενα ποτηρακι σάμαινα
- το ντεπον (με τις μπουρμπουληθρες) εχει θερμιδες;
- απο το σπιτι ακουω τον ρικο να γαβγιζει στον τεταρτο
- καποιες φορες ακουω και την ελσα να φτερνιζεται
- ο παναγης σημερα ειναι ολη μερα μαζι μου (το ποτε θα μας παει χαμπαρι η μανα του και θα βρεθω με αντρικο ωραιοτατο χτενισμα ειναι αλλη υποθεση)
- μου ειπε η πελλυ οτι στο μπιγκ μπραδερ εγινε λεει πανικος (θεε και κυριε)
- οταν θα παρω το διπλωμα θα με χασει ο κοσμος
- τωρα θελω να δω εσενα
- παντως αυριο στο σχολειο εχουμε καραγκιοζη


να σας πω και το αλλο; παρατηρω οτι τελευταια ο κοσμος με αφηνει αδιαφορη. αν εξαιρεσεις πεντε ανθρωπους , αντε δεκα επειδη ειμαι στα μεγαλα κεφια, δεν με ενδιαφερει τιποτα. ουτε καν απο ανθρωπιστικο ενδιαφερον βρε αδερφη (αδερφο δεν εχω) . ισως να στεναχωρεθω πιο πολυ επειδη η εσκιμωέζα (μην σχολιασεις) κρυωνει στο ιγκλου, παρα αν μου πεις οτι καποιος φιλος (ναι φιλος φιλος, "ποοονος ποοονος") δεν ειναι καλα ψυχολογικα. και οχι τιποτα αλλο..εγω ειμαι νηπιαγωγος, καλη κοπελα απο σπιτι, με πιανο και προικα, δεν ειναι σωστα αυτα τα πραγματα. οπως λεει και η μανα μου "θα μας γραψουν οι τοπικες εφημεριδες" !!!

καλη σας νυχτα καλα μου παιδακια, καλη αρχη εβδομαδας να εχουμε! ας την παλεψει ο καθενας οπως μπορει. καλο ταξιδι σε αυτους που φευγουν και υπομονη στους υπολοιπους.

Thursday, November 24, 2005

"η πιο μεγαλη αποσταση ειναι ο χρονος"

απο εδω και περα σαν εικονα του προφιλ μου(παναθεμα με) μπορειτε να φανταζεστε αυτη..

Image hosted by Photobucket.com


(ο μονος λογος που δεν την αλλαζω κανονικα ειναι για να φτιαχνει η διαθεση της χρυσας)

ανοιγω παραθυρο και στελνω μια μεγαλη καλημερα σε ολους. σημερα περισσοτερο απο ποτε, εχω αναγκη να μου πουν πως ολα θα πανε καλα. οχι αυτοι που δεν ξερουν, αυτοι που ξερουν. αρα εσυ..

Wednesday, November 23, 2005

"κυλία βλέχει βλοχή.."

ετσι μπηκε φουριουζος ο κωνσταντινος σημερα και η καλημερα πηγε περιπατο..

βλέχει βλοχή λοιπον και μ αρεσει. καμιά κλάτσα θα στεγνωσει ή να παω να παρω 2 -3 ζευγαρια να κανω δουλεια μου;

απο το πρωι μου εχει κατσει η γνωστη απορια.. "ποιος μου λειπει σημερα;"
χαχαχαχα ΕΧΑΣΕΣ! εσυ δεν μου λειπεις..


παναγη... ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩΩΩ :))

υ.γ με την πρωτη ευκαιρια θα αλλαξω και την φωτο στο προφιλ. ειναι πολυ "χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω"! μπα....δεν ταιριαζει με το γκρι.

καλημέρεεεες!

Wednesday, November 16, 2005

ηρθε ο χειμωνας..(καλως τα παιδια)

ενταξει! οχι ακομα αλλα κοντοζυγωνει. εγω εστρωσα το σπιτι, κατεβασα χειμωνιατικα και κατεβασα επισης και την καφετιερα! την εφοδιασα και με καφε αρωμα φουντουκι, τον οποιο και πινω τωρα που γραφω. τυπικα λοιπον για τον χειμωνα εχουμε ακομα κατι μερουλες..ποιος τις χεζει ομως; βρεχει, κανει κρυο, καιρος για δυο, νυχτωνει νωρις και γουσταρω τη νυχτα..

αυριο εχουμε γιορτη στο νηπιαγωγειο και αυτο σημαινει οτι κοιμομαστε παραπανω! περυσι που δεν ημουν στο σχολειο, μου λεγανε οτι ειχαν βγει τα παιδια στην αυλη και φωναξανε ψωμι παιδεια ελευθερια και βγηκε ενας περιεργος στο μπαλκονι και ψιλοεβρισε την νηπιαγωγο, γιατι "λεει" φτιαχνει τους μελλοντικους επαναστατες αναρχικους... (σημειωση: τα παιδια του νηπιαγωγειου ειναι 5 και δεν ξερουν καν τι ειναι το πολυτεχνειο σαν κτιριο, για την γιορτη δε ουτε λογος. μονο κατι για ενα χελιδονι πηρε το αφτακι τους) .

αλλαζω θεμα και με μεγαλη χαρα σας λεω οτι την παρασκευη θα με επισκεφτουν κατι φιλοι απο αθηνα. εξαιρετικο ε? βεβαια οχι ολοι (γκουχου γκουχου) αλλα κατι θα γινει δεν μπορει. θα πρεπει να ετοιμασω και το σπιτι, σεντονια, φαγιά και ιστοριες τετοιες. επιτελους να δω και λιγο κοσμο ανω των 20 :)) ισως ερθει και ο στρατης που μας αφηνει και παει στα ξενα :(

καταταλλα κουλ! πειναω λιγο γιατι σημερα ειχαμε παληκαρια (γιγαντες) και δεν τα τρωω. ολα καλα..γεμιζω μπαταριες με μακαροναδες και αγαπη. ε..τωρα που αλλαξε ο καιρος μαζι με το κρυο κανει και πολυ ερωτα!ειναι αυτο που λεμε μετα την μπορα..τσουπ το ουρανιο τοξο!

απορια νάμπερ ουάν : γιατι δεν υπαρχουν ταξι μάρκας μπεμβέ;;;
απορια νάμπερ του : αν ολες οι γνωστες και οι γνωστες των γνωστων χρησιμοποιουν όλγουεης οι αλλες εταιριες πως ζουν; (ειναι αυτες που αμα τους ρωτησεις αν εχουν πρασινη θα σου πουν "οχι, μονο άμστελ") βρε κε κεξ, κουάξ(2)


να ντυνεστε ζεστα καλα μου παιδακια!!!

Saturday, November 12, 2005

μετα το λυκειο τι;

έντιτ

καποιες φορες τα δεδομενα αλλαζουν και βγαινουν προβληματα που εκεινο το δευτερολεπτο σου φαινονται παλουκια. αν λοιπον μετα τον εκνευρισμο, το κλαμα, την στεναχωρια, τα νευρα και την απογοητευση, κατσεις και σκεφτεις τι θελεις, τι εχεις, τι σε χαλαει, τι σε φτιαχνει και ζυγισεις το αποτελεσμα σου φαινονται ολα λιιιγο πιο ευκολα μετα. καντο αυτο πολλες φορες μεσα στη μερα. κουβεντιασε και με τον πιο ψυχραιμο ανθρωπο που μπορεις να εμπιστευτεις. ακου μια αλλη γνωμη και μπες στην διαδικασια να δεις συνολικα τα πραγματα, να δεις τι ειναι αυτο που δεν σου αρεσει και πως αυτο με την βοηθεια και των 2 μπορει να αλλαξει. κανεις δεν εχει δικαιωμα να κατηγορει κανεναν. μπορει για την παρτη του και μονο να επιλεγει να μην θελει πραγματα που τον κανουν να νιωθει μονο, περιττο ή ακομα και μη ποθητο.

χτες εγινε ενα ποστ, βγηκαν πραγματα που ισως δεν επρεπε να ειπωθουν. μετα απο συνολικη σκεψη και καλη διαθεση βλεπω πως υπαρχουν λυσεις. λιγο εσυ, λιγο εγω, θα την βρουμε την ακρη.

σου χαριζω δακρυα να ξεπλενεις στεναχωριες..

"πως αλλιως, αφου αγαπιουνται οι ανθρωποι"


υ.γ * ειρηνη οποτε θελεις, σπιτι ειμαι. ελα να λυσουμε τα δικα σου ;)
* φοβερε αν και η σοκολατα δεν ειναι το φορτε μου σε ευχαριστω παρα πολυ. η δικη μου
σπεσιαλιτε ειναι ζυμαρικα φουρνου, οποτε χρειαστει πες μου να ανοιξω το ματι :)

Wednesday, November 09, 2005

περι φιλιας

παρατηρω ολο και περισσοτερο τα παιδια στο σχολειο και ειναι γεγονος πως αυτα ξερουν καλυτερα.

- σε εχω φιλο. εσυ με εχεις;

αν το καλοσκεφτεις ποσους μπορεις να πεις κολλητους σου; και απο αυτους ποσοι λενε οτι εισαι και εσυ κολλητη τους;

πχ. με τον θαναση; αααα..ειμαστε κολλητοι απο το γυμνασιο.

σκεψεις: εσυ τον εχεις κολλητο απο το γυμνασιο. μην κοβεις και το χερι σου οτι σε εχει και αυτος κολλητη. αρα.. "με τον θαναση; τον εχω κολλητο απο το γυμνασιο".

καλυτερα τωρα που τα ξεκαθαρισαμε ε;;;;

:)

Sunday, November 06, 2005

τζενηηη, που εισαι μωρη;;;;

ετσι γραφει η ελσα σε μηνυμα οταν εχουμε να μιλησουμε καμποσο καιρο..

καλα μου παιδακια ζω! περασα μια πολυ ζορικη εβδομαδα αλλα απο οτι φαινεται νικησα!ξεκιναω..

ενας μαθητης μου εφυγε απο το σχολειο γιατι οι γονεις του θεωρουν πως "δεν ειμαι καλη στη δουλεια μου" οπως ειπαν σε αλλους, γιατι εμενα ουτε καλημερα δεν μου λενε "ειχαν καποια προβληματα με μενα". επειδη ακουω τον νομο και δεν κλειδωνω την πορτα, και ΑΝ ο γιος τους βγει εξω; και ΑΝ παθει κατι; αυτοι εχουν ενα παιδι και δεν μπορουν να κανουν αλλο (ειπαν) . τι θα κανουν τοτε;

ολο αυτο οχι μονο με εκνευρισε γιατι αρχισα να συνειδητοποιω τι γονεις υπαρουν, αλλα κυριως σταναχωρεθηκα υπερβολικα για τον μικρο γιατι του αρεσε η παρεα μας και ηθελε να ερχεται. το οτι ακουστηκαν κακα πραγματα για την δουλεια μου δεν θα το σχολιασω. σας εχω πει οτι ειμαι ψωνισμενη και το χαιρομαι; οποιος θελει ας ερθει στην αιθουσα και ας δει απο κοντα.

μαλλον λογω αυτης της καταστασης και γενικης οικονομικης πιεσης αγχωθηκα και τα νευρα μου ηταν σε κρισιμη φαση. με το παραμικρο χτυπαγαν κοκκινο. η εβδομαδα τελειωσε και την παλευα..

πηγα και στον θηβαιο σημερα. και εκει χαλαστηκα. καπνος. κουραση. κοσμος. ο ενας πανω στον αλλο! σε σημειο μπλιαχ..... ΚΡΟΣΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!

θελω να πω πολλα αλλα ειναι αργα και δεν γινεται..

ζηταω συγγνωμη απο αννα, αριστεα, ελιζα γιατιχαθηκα. απο ελιζα (σκετο) γιατι πηρε τηλ και ημουν αγγουρι, αλλα ηταν η πρωτη μερα που εγινε η ιστορια με τη δουλεια και δεν ημουν σε φαση να μιλησω σε κανεναν. συγγνωμη απο τον παναγη γιατι ισως καποιες φορες να παιρνω το ρολο της μαμας ζουζουνας σοβαρα. η μεγαλυτερη συγγνωμη ταξιδευει στον ανθρωπο που ταλαιπωρω πιο πολυ απο ολους με την γκρινια μου και την παραξενια μου, καποιες φορες δεν φταιω, ειναι απλα που θελω να ξερεις τι θελω και ειναι λιγουλακι δυσκολο ;)