Παραμυθουπολη

Tuesday, July 25, 2006

σου βρισκεται μια εξατμιση;;;

αμιιι. το επαθα και αυτο. κοπηκε η εξατμιση καλα μου παιδακια. αντε τωρα τοσα λεφτα για να την φτιαξω και να δω αν μπορω να κατεβασω το τουτου στα κυθηρα. γιατι αλλιως "ειναι πολλα τα λεφτα Αρη".

γενικα οπως τα ξερατε. το αφτακι τα ιδια. η διαθεση τα ιδια. η βαρεμαρα τα ιδια. η ζεστη τα ιδια.

α..η αλλαγη ειναι οτι πεμπτη σας χαιρετω και παω αθηνα. α μα πια!!!

τα φιλια μου!

Thursday, July 20, 2006

για την αδερφη μου..

η καναρα γυρισε. καθισε χτες βραδυ στην λεμονια και σημερα μπηκε μονη της στο κλουβι της.

καλο ε???



υ.γ μην κανεις καμια εκπληξη και ερθεις νωριτερα στο σπιτι, δεν το εχω φτιαξει.

Wednesday, July 19, 2006

εχασα τις διακοπες μου. τις ειδε κανεις;

πιο γκαντεμικα λεφτα δεν εχω παρει ποτε στη ζωη μου!

θυμαστε την φλεγμονη στο αφτι. εγω δεν μπορω να την ξεχασω γιατι λογω αυτης δεν θα παω διακοπες! καλο ε? ασε τον πονο σε ολη την δεξια μερια του προσωπου μου!!!

πηγα την δευτερα στο γιατρο γιατι το προσωπο μου ειχε πρηστει και ο ερμος τα επαιξε. μου δυναμωσε αντιβιωσεις, παυσιπονα και σταγονες αλλα και παλι δεν. ξαναπηγα χτες το πρωι μου εβαλε μια μαλακια μεσα για να ανοιξει(γιατι δεν εμπαιναν οι σταγονες) συν κατι αλλα παυσιπονα χαπια ετσι για να κοιμαμαι. τελος παντων διακοπες γιοκ. ειμαι σε καραντινα για 10 μερες (9 ακομα) ουτε αερας, ουτε νερο, ουτε σεξ (πλακα κανω). σημασια εχει οτι δεν θα παω διακοπες. και μην ακουσω αυτο το "μετα" . μετα ΔΕΝ μπορουμε που να χτυπατε τον αφρατο κωλος σας κατω.

γιατι η γκαντεμια μου δεν σταματαει εκει. οοοοχι! πηρα τηλεφωνο στο σεμιναριο κρουστων που θα γινει τον αυγουστο στον αγιο λαυρεντιο, για το οποιο νομιζα πως δεν θα εχω λεφτα λογω διακοπων, και τωρα που τα εχω, μου ειπαν πως δεν μπορω να δηλωσω συμμετοχη.
το εχεις, αγαπητε αναγνωστη;

πηγα σαν τον μαλακα να δουλεψω, να βγαλω λεφτα για διακοπες, στο χαος και το μονο που καταφερα ειναι να φυγω με την μολυνση της ζωης μου.

λε πουλ που θα ελεγα και στην μιλυ! λε πουλ!!!


υ.γ 1 φοβερε θενκς για τη φωτο. θα τα μεταφερω στην καιτη που ζωγραφισε την χεστρα.
υ.γ 2 βανεσσα δεν παιζει ουτε μπαμπακι με λαδι ουτε τποτα. αυτο το κανω μονο για το λουσιμο (που μου κανουν αλλοι) και μονο οταν το "θεωρω" απαραιτητο.

για να τα πω και ολα και να ηρεμησω συμπληρωνω :
- η ελιζα εχει κλειστο κινητο και δεν μπορεσα να την βρω.
- μια γατα χτες στις 5:30 εριξε ενα κλουβι και εφυγε η καλυτερη καναρα που ειχαμε.
- θελω να φαω κανονικο φαγητο και οχι πολτοποιημενο.
- δεν ξερω με ποια σειρα να βαλω τις σχολες στο μηχανογραφικο.
- πρεπει καποιος να παει το τουτου μου για σερβις.
- αν μπορει, ας ερθει να μου βαλει και σταγονες.


αντε....καλημερα βρε!

Sunday, July 16, 2006

ηρθα θα σας πω εγω...

χεστηκαμε θα μου πειτε εσεις. το ξερω. για αυτο εβαλα και την αναλογη φωτογραφια στο προφιλ.

τι ειδαν τα ματακια μου οσες μερες ελειψα, δεν μπορω να πω γιατι οπως λεει και η γεωργια πρεπει να ειμαι "γλυκια και χαριτωμενη". οποτε κοινως το βουλωνω ξεχναω τα κακα, στραβα και αναποδα και θυμαμαι μονο τα παιδακια μου και τις βολτες με το ιστιοφορο. δεν πρεπει να παραλειψω τα φοβερα ατομα που γνωρισα στο νησι και που εκαναν την διαμονη μου πολυ πιο ευκολη.

γυρισα λοιπον χτες, κατα ενα σεβαστο ποσο πιο πλουσια αλλα τι το ηθελα η καημενη..? οχι μονο εχασα το πρωτο πλοιο και αργησα να φτασω, επαθα και φλεγμονη στο αφτι και ειμαι με σταγονες, μεσουλιντ και μια αντιβιωση που μοιαζει με κολατσιο!

θα προσπαθησω να τα ξεχασω ολα, να γινω καλα και να φυγω για διακοπες οσο το δυνατον πιο γρηγορα. γενικα επικρατει χαος που αδυνατω λογω διαθεσης να βαλω σε ταξη. ενα σωρο δουλειες περιμενουν να γινουν και εγω απλα ποναω. οι φιλοι μου εξαφανιστηκαν εκτος απο την αννα και την ελσα. οι υπολοιποι καπου στο δικο τους καλοκαιρινο βασανο.

που θα παει; θα περασει ε;

καλα μου παιδακια καντε μπανιο και για μενα γιατι εγω θαλασσα γιοκ. να ειστε ολοι καλα και δροσεροι! φμ σε ολους