Παραμυθουπολη

Wednesday, August 30, 2006

"αρνητικο για κακοηθεια"

ετσι ακριβως ελεγε το συμπερασμα, στο κατω μερος της κιτρινης σελιδας. οταν το διαβασα γεμισε χρωματα ο κοσμος. εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι μονο αμα το ζησεις το καταλαβαινεις.

η εβδομαδα ηταν χαλια. ειχα πολλους πονους, πολλα νευρα και καθολου υπομονη. ο καθενας ελεγε το μακρυ του και το κοντο του. ξερεις "η θεια, του ξαδερφου, του γιου, της πεθερας μου επαθε το ιδιο και..." , "η ξαδερφη της μανας μου ... " "ο μπατζανακης του κουνιαδου μου" κτλ κτλ . εκει καπου τα χανεις και κανεις ασχημες σκεψεις. βεβαια πολλες απο αυτες με μπερδεψαν περισσοτερο. ισως αλλη φορα, σε αλλο ποστ κατσω να τις αναλυσω.

καλα μου παιδακια νιωθω τυχερη, ειμαι καλα και αυτη τη φορα ειναι πιστοποιημενο απο ενα σωρο εξετασεις και γιατρους. εχουν μεινει μονο λιγες ακομα, για να δουμε πως θα φυγει το "πραμα" και να δει ο ντοκτορας αν εχει κανει καμια μολυνση (που χεστηκαμε δηλαδη). η θεραπεια μου ξεκινησε χτες με χαπακια για ενα χρονο.
τι ειχαμε τι χασαμε!!! φθηνα την γλιτωσα καλα μου παιδακια!


υ.γ βανεσσα εσκισες ! σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον. ειναι πολυ φοβερο να βλεπεις ανθρωπους να σε σκεφτονται. εδω οι δικοι μου δεν πηραν! ευχαριστω και παλι..φοβερε εσυ τα ξερεις , δεν στα λεω ;)

Tuesday, August 22, 2006

τρεις και μια..

και σας ρωταω να μου πειτε γιατι το δικο μου μυαλο εχει βγει οφ!

ενα πολυ πολυ κακο νεο, ισοφαριζει ενα πολυ πολυ καλο νεο? ε? ε?
αν και για το καλο δεν ειμαστε ακομα σιγουροι. αυριο κατα τις 12 θα ξερουμε. σας ρωταω λοιπον..ισοφαριζει;

γιατι αν ισοφαριζει τοτε μπορω να κοιμηθω χαμογελαστη. αλλιως να τα βαψω μαυρα μεχρι την τριτη.

καλα μου παιδακια η παραμυθουπολη αρρωστησε. την τριτη περιμενουμε τα αποτελεσματατων εξετασεων. δεν θα εχει ποστ μεχρι τοτε, γιατι μου εχει παει τρεις και μια. η μονη πιθανοτητα ειναι να εχουμε τα πολυ πολυ καλα νεα αυριο.

καληνυχτα σας, καλα να ειστε, να ειμαστε!

Friday, August 18, 2006

αραγε μαθαινεις πως να κερδιζεις;

το θεμα καλα μου παιδακια ειναι ενα!

να μαθεις πως μπορεις να γινεις χαμαιλεοντας. και δεν κανω καθολου πλακα. να αλλαζεις εσωτερικα και εξωτερικα χαρακτηριστικα με ενα κλικ. να κρυβεσαι στο πληθος και το επομενο ντεεφτερολεπτο να εχεις ολα τα βλεμματα πανω σου. ολα να ερχονται μαγικα και απο το πουθενα.

να γινεις η καλυτερη φιλη που υπαρχει. να σε εμπιστευονται, να εισαι στα πρωτα νουμερα. να μην στεναχωρεις ποτε και κανεναν. να κρατας ολα τα κακα μεσα σου και σιγα σιγα να τα εξαφανισεις και αυτα. να σε επιλεγουν ολοι στην παρεα τους. να χαιρονται να σε βλεπουν και να τους λειπεις.να τα κανεις ολα σωστα.

να εισαι η τελεια νοικοκυρα. να κανεις ολες τις δουλειες τελεια. να υπολογιζεις τα εξοδα σου και να εκτελεις βαση προυπολογισμου. στο σπιτι να μην λειπει ποτε τιποτα. να εισαι η φοβερη μαγειρισσα, οικοδεσποινα. να τα κανεις ολα σωστα.

φυσικα να εισαι η τελεια συντροφος. να μην κανεις ή να λες κατινιες. να μην ζηλευεις που ο καλος σου ειναι με αλλες. να μην εκνευριζεσαι που δεν σε πηρε τηλεφωνο. οοοχι. "γιατι ξερεις οτι η σχεση σας ειναι ανωτερη απο οτιδηποτε αλλο"
φυσικα στο κρεβατι να γινεσαι η κατωτερη. πολλα και διαφορετικα κολπα, ετσι για να μην βαριομαστε. να τα κανεις ολα σωστα.

φυσικα να εισαι το αγαπημενο παιδι της οικογενειας.να θυμασαι τα γενεθλια ολων και να στελνεις και καρτες τα χριστουγεννα. να μην χανεις οικογενειακη συγκεντρωση, να μιλας με τα καλυτερα λογια για ολους και να μην θυμωνεις ποτε και με κανεναν. δεν φταινε αυτοι. ακομα να το μαθεις αυτο; να τα κανεις ολα σωστα.

επισης να οδηγεις σαν εμπειρος. δεν εχει σημασια που το τωρα το πηρες το διπλωμα. αφου κυκλοφορεις πρεπει να το πηγαινεις ωσαν τον σουμαχερ στα νιατα του. να παρκαρεις καλα, να ξεκινας καλα. να τα κανεις ολα σωστα.

να φροντιζεις την εμφανιση σου, αλλα τοσο ωστενα μην καναντησεις σαν αυτα που κοροιδευουν ολοι. να λες πως θα κανεις διαιτα και να κανεις. να λες πως θα διαβασεις και να διαβαζεις. να λες και να εκτελεις. απλα.


μεχρι να μαθω να τα κανω ολα αυτα σωστα,θα παραμεινω η μικρη κομπλεξικη αντιγονη με φοβιες, παθη και τυψεις για ολα οσα δεν ειμαι.

καλο σας βραδυ

Wednesday, August 09, 2006

bonus

μαζευω πραγματα και φευγω για το νησι.

ισως ειναι ο μονος τροπος να δωσω μια παραταση σε οση αντοχη μου εχει μεινει. μπα, μην φανταστεις, δεν την βγαζω ακομα πολυ καθαρη.