Παραμυθουπολη

Tuesday, April 05, 2005

"ο γκομενος των ονειρων"

(αν εισαι αντρας, 20-26, ευτυχισμενος απο τη σχεση σου ΜΗΝ το διαβασεις)

αφορμη για αυτο το ποστ το ερωτημα του προηγουμενου ποστιου(ειπαμε κατα του τοστιου)!

"αυτος ποσο καιρο ακομα θα τα εχει με αυτη;"

και ναι! ο θεος φερνει κοντα σου, συνηθως με τον πιο παραδοξο τροπο, το καρμα σου! (η λεξη και μονο με ποναει). ειναι οπως τον θελεις, στα μετρα σου και στα κυβικα σου.

εχει μακρια μαλλια και μηχανη, αν σε φτιαχνει το αγριο. εχει ΤΤ και φοραει κουστουμι ασορτι με μανικετοκουμπα αν σου αρεσει το πιο χλεχλεδιστικο. εχει ενα απλυτο πουντο για να χωραει η κιθαρα πισω και φοραει τζιν, αν θες κατι σε πιο "ροκ".
αν πινεις, πινει και αυτος, αν καπνιζεις, καπνιζει και αυτος και μαλιστα σου στριβει και τα καλυτερα τσιγαρα. ακουει την ιδια μουσικη ΚΑΙ τερμα για να γουσταρετε. οταν δεν εισαι καλα σε παιρνει τηλεφωνο για να τα πειτε και να "ξΑλαφρωσεις". οταν εισαι καλα χαιρεται πιο πολυ απο σενα. αν τυχει να κοιμηθει στο ιδιο σπιτι, θα σου φερει νερο διπλα στο κρεβατι και το πρωι θα σου τριψει την πλατη για να ξυπνησεις. θα σου λεει τις ωραιοτερες ιστοριες και τα καλυτερα ανεκδοτα. οταν μιλας θα σε προσεχει και θα σε κοιταει στα ματια με τοση τρυφεροτητα που θα δυσκολευεσαι να μην λιωσεις στην καρεκλα. αν ειστε σε πιο ιδιαιτερη στιγμη ισως σου πειραξει τα μαλλια, ισως γυρει στον ωμο σου , ισως ακουσεις τους χτυπους της καρδιας του!

ουπς! ειπα την κακια λεξη...γιατι η καρδια του ανηκει σε ΑΛΛΗ!!! too good to be true sweety. μα φυσικα δεν μπορεις να τον εχεις γιατι ειναι με αλλη/θελει αλλη/ονειρευεται αλλη κτλ κτλ! και εδω ξαναερχεται το ερωτημα, (μισο να κανω κοπυ πειστ)

"αυτος ποσο καιρο ακομα θα τα εχει με αυτη;"

λοιπον...το σκεφτηκα μια, το σκεφτηκα δυο (πολλες τελος παντων) και κατεληξα!
οι σχεσεις στις μερες μας περνανε απο κριση. η δικη του να μην περασει; γιατι και η αλλη ειναι λιγο καπως ε? μουντρουχαλη να το πω;;; περιεργη να το πω;;; ασχημη να το πω;;; ε..θα το πω! γιατι μετα απο κανα 2-3 χρονια βαριεσαι ε; και αυτη εδεσε τον γαιδαρο της και μαλλον εχει βολευτει και αυτος, εχει περασει ο ερωτας (που ακομα και τωρα απορω τι της βρηκε και την ερωτευτηκε) και εχει μεινει αγαπη και συμπαθια! ε..και εμενα με συμπαθει! αρα ποσο καιρο να τους δωσω ακομα; γιατι οταν θα χωρισει (που θα χωρισει) σε εμενα θα τρεξει. χεχεχε

το πόστι ειναι αφιερωμενο στην φιλη μου την Α. για την κουβεντα που ειχαμε ;)

προς αποφυγη παρεξηγησεων σε καμια περιπτωση δεν γλωσσοτρωω καποιον. πιστευω οτι αν δυο ανθρωποι εχουν λογο να ειναι μαζι, τοτε θα ειναι, οποτε τεηκ γιορ ταημ! σας το ειπα εγω..δεν κανουν καλο τα ταξιδια!