Παραμυθουπολη

Friday, August 18, 2006

αραγε μαθαινεις πως να κερδιζεις;

το θεμα καλα μου παιδακια ειναι ενα!

να μαθεις πως μπορεις να γινεις χαμαιλεοντας. και δεν κανω καθολου πλακα. να αλλαζεις εσωτερικα και εξωτερικα χαρακτηριστικα με ενα κλικ. να κρυβεσαι στο πληθος και το επομενο ντεεφτερολεπτο να εχεις ολα τα βλεμματα πανω σου. ολα να ερχονται μαγικα και απο το πουθενα.

να γινεις η καλυτερη φιλη που υπαρχει. να σε εμπιστευονται, να εισαι στα πρωτα νουμερα. να μην στεναχωρεις ποτε και κανεναν. να κρατας ολα τα κακα μεσα σου και σιγα σιγα να τα εξαφανισεις και αυτα. να σε επιλεγουν ολοι στην παρεα τους. να χαιρονται να σε βλεπουν και να τους λειπεις.να τα κανεις ολα σωστα.

να εισαι η τελεια νοικοκυρα. να κανεις ολες τις δουλειες τελεια. να υπολογιζεις τα εξοδα σου και να εκτελεις βαση προυπολογισμου. στο σπιτι να μην λειπει ποτε τιποτα. να εισαι η φοβερη μαγειρισσα, οικοδεσποινα. να τα κανεις ολα σωστα.

φυσικα να εισαι η τελεια συντροφος. να μην κανεις ή να λες κατινιες. να μην ζηλευεις που ο καλος σου ειναι με αλλες. να μην εκνευριζεσαι που δεν σε πηρε τηλεφωνο. οοοχι. "γιατι ξερεις οτι η σχεση σας ειναι ανωτερη απο οτιδηποτε αλλο"
φυσικα στο κρεβατι να γινεσαι η κατωτερη. πολλα και διαφορετικα κολπα, ετσι για να μην βαριομαστε. να τα κανεις ολα σωστα.

φυσικα να εισαι το αγαπημενο παιδι της οικογενειας.να θυμασαι τα γενεθλια ολων και να στελνεις και καρτες τα χριστουγεννα. να μην χανεις οικογενειακη συγκεντρωση, να μιλας με τα καλυτερα λογια για ολους και να μην θυμωνεις ποτε και με κανεναν. δεν φταινε αυτοι. ακομα να το μαθεις αυτο; να τα κανεις ολα σωστα.

επισης να οδηγεις σαν εμπειρος. δεν εχει σημασια που το τωρα το πηρες το διπλωμα. αφου κυκλοφορεις πρεπει να το πηγαινεις ωσαν τον σουμαχερ στα νιατα του. να παρκαρεις καλα, να ξεκινας καλα. να τα κανεις ολα σωστα.

να φροντιζεις την εμφανιση σου, αλλα τοσο ωστενα μην καναντησεις σαν αυτα που κοροιδευουν ολοι. να λες πως θα κανεις διαιτα και να κανεις. να λες πως θα διαβασεις και να διαβαζεις. να λες και να εκτελεις. απλα.


μεχρι να μαθω να τα κανω ολα αυτα σωστα,θα παραμεινω η μικρη κομπλεξικη αντιγονη με φοβιες, παθη και τυψεις για ολα οσα δεν ειμαι.

καλο σας βραδυ