Παραμυθουπολη

Saturday, May 07, 2005

δημοσια συγγνωμη

θυμάστε μια εκπομπη στην τιβι, καμποσα χρονακια πριν με την κουρκουλα (ή Φεγγαρω :p) , που πηγαινες και ελεγες οτι ζητας συγγνωμη απο καποιον και αυτοι του πηγαιναν λέλουδα, και μετα τελος καλο - ολα καλα;;; δηλαδη ΟΚ;;;
ε..καπως ετσι νιωθω σημερα! ζηταω λοιπον δημοσια συγγνωμη σε ολους οσους εβριζα/χλευαζα, επειδη παιζουν/βλεπουν/παρακολουθουν/πορωνονται με το ποδοσφαιρο. σημερα ειχα εξαιρετικη εμπειρια! ειδα ποδοσφαιρο σε μικρογραφια (5χ5) ..

ρε σεις...αυτο εχει γελιο! μαζευτηκαν καλοι φιλοι, ζεσταθηκαν (καψωσαν :p) , χωριστηκαν σε ομαδες (αυτοι που ηταν πορτοκαλι και αυτοι που δεν ηταν πορτοκαλι) και ξεκινησαν! αφου λοιπον εμεις, 10 γυναικαρες ζωη να εχουμε, εδωσε ο θεος και πηραμε χαμπαρι οτι ξεκινησαν, αρχισαμε να φωναζουμε, να ανεβαζουμε το ηθικο τους, να κανουμε κυμα, να κραταμε τα χαρτονια με την κυριουλα ;) και αλλα τετοια οπαδικα! παρολο που ειχα μελετησει τι ειναι το πεναλτι, το κορνερ και το αλλο το δυσκολο δεν καταλαβα κανενα "ιβέντ" απο αυτα! λυπηθηκα τον χρηστο που χτυπιοτανε μονος του και ετρεχε πανω κατω με απιστευτη ταχυτητα, τον αγγελο με το πονεμενο γονατο και τον γιαννη τον ξαδερφο, με τα ματια λιβαδι, που ο κακομοιρος υπολογιζε το τερμα 2 μετρα πιο δεξια,γαμωτι!!!ηταν πολυ καλα..

τελος παντων, δεν θα τα πω και ολα! αν θελει ας προσθεσει καποιος αλλος αναγνωστης/μπλογκερ που ηταν εκει, οτι ξεχναω/παραλειπω! (δεν θα σας δωσω στεγνα γουρουνια, χεχεχε) ! παντως πορωθηκα τρελα και θα ξαναπαω στανταρ, ισως παιξω την επομενη!!!για την ιστορια νηκησαν οι μη πορτοκαλι με σκορ 8-3 !

υ.γ αυτος ο Κυριος Ταπητας ειναι πολυ χαλια τύπος. εκτος οτι δεν μας αφησε να καπνισουμε, μαδαει και απιστευτα! κωλος εγινα..