Παραμυθουπολη

Tuesday, March 08, 2005

χαμογελο --------> crest!!!

ξυπνας στις 12..ετοιμαζεσαι,κατεβαινεις στην εισοδο της πολυκατοικιας και βλεπεις να σε περιμενει κιτρινος φακελος(ναι, αυτος με τα φουσκαλακια) με ενα σιντι και ενα σημειωμα "καλημερα αντιγονη, χωρις πολλα λογια σου στελνω ενα σιντι με μπ3, να περνας καλα και να χαμογελας, φιλια πολλα"! ακολουθεις την συμβουλη του φιλου νικου απο τη ροδο και με ενα χαμογελο απο την ανατολη μεχρι τη δυση πας σχολη,.. μαθαινεις ευχαριστα νεα για την πρακτικη της πεμπτης και σου μπαινει ιδεα στο μυαλουδακι! παιρνεις μετρο, κατεβαινεις αγιο αντωνη( μεγαλη η χαρη του) και ανηφοριζεις στο δρομο με την τραπεζα. μετα απο 3 τετραγωνα παιρνεις τηλεφωνο την αννα "ειμαι απο κατω"
πινεις δροσερο νερο, τρως μυλοπιτα στον καναπε της και λες "φυγαμε"
παιρνεις ξανα μετρο, κατεβαινεις πανεπιστημιο και παιρνεις 103. τσουπ! σε μιση ωριτσα εισαι σε παγκακι στον αλιμο να σε χτυπαει ο ηλιος στα ματια..αφηνεις το ματι να απλωσει και το νιωθεις απο καστανο να βαφεται μπλε..κατεβαινεις στην αμμουδια και παιζεις με το κυμα! καπου εκει προσπαθεις να καταλαβεις αν βρεχεσαι απο τη θαλασσα ή τον ουρανο. χμ..ψιχαλιτσες ειναι αυτα;
ειπαμε..εσυ δεν μου λειπεις!δεν βρεχει για σενα σημερα ;)

πινεις το νερακι σου και ανεβαινεις στην καλαμακιου, ξαναπαιρνεις το 103 και κατεβαινεις στη ροζιτα! τσουπ παλι σπιτι! μπανιο με αφρολουτρο κιντς φαν φραουλα, κουβερτα και καναπες!

ε..χωρις πολλα λογια πολυ γουσταρω τετοιες μερες!!!