Παραμυθουπολη

Wednesday, November 16, 2005

ηρθε ο χειμωνας..(καλως τα παιδια)

ενταξει! οχι ακομα αλλα κοντοζυγωνει. εγω εστρωσα το σπιτι, κατεβασα χειμωνιατικα και κατεβασα επισης και την καφετιερα! την εφοδιασα και με καφε αρωμα φουντουκι, τον οποιο και πινω τωρα που γραφω. τυπικα λοιπον για τον χειμωνα εχουμε ακομα κατι μερουλες..ποιος τις χεζει ομως; βρεχει, κανει κρυο, καιρος για δυο, νυχτωνει νωρις και γουσταρω τη νυχτα..

αυριο εχουμε γιορτη στο νηπιαγωγειο και αυτο σημαινει οτι κοιμομαστε παραπανω! περυσι που δεν ημουν στο σχολειο, μου λεγανε οτι ειχαν βγει τα παιδια στην αυλη και φωναξανε ψωμι παιδεια ελευθερια και βγηκε ενας περιεργος στο μπαλκονι και ψιλοεβρισε την νηπιαγωγο, γιατι "λεει" φτιαχνει τους μελλοντικους επαναστατες αναρχικους... (σημειωση: τα παιδια του νηπιαγωγειου ειναι 5 και δεν ξερουν καν τι ειναι το πολυτεχνειο σαν κτιριο, για την γιορτη δε ουτε λογος. μονο κατι για ενα χελιδονι πηρε το αφτακι τους) .

αλλαζω θεμα και με μεγαλη χαρα σας λεω οτι την παρασκευη θα με επισκεφτουν κατι φιλοι απο αθηνα. εξαιρετικο ε? βεβαια οχι ολοι (γκουχου γκουχου) αλλα κατι θα γινει δεν μπορει. θα πρεπει να ετοιμασω και το σπιτι, σεντονια, φαγιά και ιστοριες τετοιες. επιτελους να δω και λιγο κοσμο ανω των 20 :)) ισως ερθει και ο στρατης που μας αφηνει και παει στα ξενα :(

καταταλλα κουλ! πειναω λιγο γιατι σημερα ειχαμε παληκαρια (γιγαντες) και δεν τα τρωω. ολα καλα..γεμιζω μπαταριες με μακαροναδες και αγαπη. ε..τωρα που αλλαξε ο καιρος μαζι με το κρυο κανει και πολυ ερωτα!ειναι αυτο που λεμε μετα την μπορα..τσουπ το ουρανιο τοξο!

απορια νάμπερ ουάν : γιατι δεν υπαρχουν ταξι μάρκας μπεμβέ;;;
απορια νάμπερ του : αν ολες οι γνωστες και οι γνωστες των γνωστων χρησιμοποιουν όλγουεης οι αλλες εταιριες πως ζουν; (ειναι αυτες που αμα τους ρωτησεις αν εχουν πρασινη θα σου πουν "οχι, μονο άμστελ") βρε κε κεξ, κουάξ(2)


να ντυνεστε ζεστα καλα μου παιδακια!!!