Παραμυθουπολη

Friday, April 29, 2005

α..καλα κρασια!

αν με βλεπεις καμια φορα και δεν εχω κεφια ειναι γιατι δεν εχω αυτο που θελω. μην ρωτας τι χαζε. ξερεις..οπως ξερεις οτι δεν ειναι τιποτα στο χερι μου. εγω ειμαι εδω, και μπορω ευκολα να ερθω εκει...

μη βλεπεις που θυμωνω, δεν τα εχω μαζι σου, μαζι μου τα εχω. καλα κρασια και στους δυο μας μωρο μου..

ξεκινησα να ευχηθω σε καθε μπλογκι χωριστα, αλλα ειδα οτι παιρνει πολυ χρονο και δεν! τα γραφω εδω, ισχυουν για ολους!!! :))

καλα μου παιδακια καλη ανασταση, καλα να περασετε, να φατε και να πιειτε. εγω θα αρκεστω στο κοτοπουλο (αρνι, εντερα, σπληνες, και οτιδηποτε "μαλακό/υποπτο" δεν το πλησιαζω) . προσοχη με τις στρακαστρουκες, τις οποιες και χεζομαι. ε..αυτα! θα τα πουμε μετααα... φιλι μεγαλο πασχαλιατικο και αγκαλια τεραστια ασορτι σε ολους!

Tuesday, April 26, 2005

βοηθεια μας..

αγιες μερες ερχονται, νηστεια και προσευχη..

η θεια μου η μαιρη λοιπον καθε χρονο κανει ευχελαιο..θυμαμαι απο μικρη : ερχεται ο παπας, πινει λιγο ελληνικο καφε και ξεκιναει το "μυστηριο", διαβαζει, αναβουν κερια, καποιοι γονατιζουν κιολας, ο παπας συνεχιζει να λεει, αναβουν και λιβανι απο αυτα που εχει φερει ο μπαμπας μου απο το αγιο ορος, παραγγελιά σε ολες τις θειες και τις γιαγιαδες, (μαζι με το αγριογουρουνο, το ευλογημενο ;p ) , ο παπας συνεχιζει να διαβαζει, η γιαγια μου φροντιζει να ειναι τα κερια "ανοιχτα", απεπλισμενες ματιες απο τα ξαδερφια "ποσα ειναι τα ευαγγελια ειπαμε;" και πλησιαζουμε στην σ.ο.σ στιγμη...ο παπας λεει "πασαν μαλακια" οποιος σηκωσει το βλεμμα και κοιταξει τον αλλον την στρουμφισε! θα μας πιασει ολους νευρικο!!! εκει λοιπον που προσπαθεις να ξεχαστεις και χαζευεις με την μαζα λιωμενων κεριων που εχουν καλυψει πληρως το χερι της θειας της μαιρης, η γιαγια σκαει χαμογελο"ναι, ηρθε η ωρα" οχι μονο τελειωσε αλλα μας δινει και την ευχη! ΤΙ; δεν ξερεις τι ειναι η ευχη; στακα να σου πω. ειναι Η ευχη! με αυτην μηδενιζεις απο οοολες τις αμαρτιες σου, αμεεεε! τζαμπα περιμενες τοση ωρα ορθια, να σε τρωει και το καλσον; ενιγουει το "μυστηριο" λυθηκε και ο παπας εφυγε. καθεσαι, προσεχτικα (φορας και φουστα τρομαρα σου) στον καναπε και συζητας, ουπς..σου ξεφυγε ενα "μαλάκα" φτου κακα, ωχ ωχ ωχ, δεν το ελεχγω, σκεφτηκα τον μπραντ πιτ στους θρυλους του παθους που πιανει την αλλη στα λιβαδια τη φιλαει, και μου κοβεται εμενα η ανασα! γρηγορα σηκωσε το χερι να ξεδυαλυνεις το συννεφο μηδεεεν..μηδεεεεν! (για την επομενη σκηνη ουτε λογος :p)

αλλα δεν ανησυχω... ολο και καποιος θα βρεθει να παρει την αμαρτια μου! το εχετε ακουσει το καλο ε? "την παιρνω εγω την αμαρτια" (κρατιεμαι και δεν γελαω εδω) ! συνηθως το λενε, γιαγιαδες ή μαμαδες, στα παιδακια που κατι θελουν να φανε την μεγαααλη εβδομαδα! δεν ειναι πολυ γουαου; οι αμαρτιες μου αμαρτιες σου και οι αμαρτιες σου αμαρτιες σου! παντα μου εκανε "καπως" αυτη η φραση! ισως επειδη ακομα δεν εχω καταλαβει την εννοια της αμαρτιας ή πιο σωστα την καταλαβαινω διαφορετικα!

απο οτι εχει παρει το ματι μου, εχουμε πανω κατω τις ιδιες αποψεις με τους περισσοτερους.
αφορμη για το θρησκευτικο ποστ ειναι το χτεσινο ευχελαιο της θειας "ελα να μηδενισεις".

δεν πηγα.

φορεστε γυαλακια και καντε κλικ

επειδη ειμαι πατρα μην τα ξαναλεμε, (για τις γιορτες) δεν κοιταω καθημερινα ολα τα μπλογκια που διαβαζω και μου ειχαν ξεφυγει καποια πολυ, μα παρα πολυ καλα!!!

- τρεξτε στη θεια σοφια και γελαστε με την καρδουλα σας! ενα θα σας πω... το κατεχει!
δινω λινκ απο το αγαπημενο μου -----> http://www.digital-era.org/blog/2005/04/blog-post_22.html#comments (γνωστη μου αδυναμια, αλλα ολο το αφιερωμα..μπιμ και δερνει!)

- συνεχιστε απο εδω -----> http://womansown.blogspot.com/2005/04/blog-post_21.html.. συνιστω καθημερινη αναγνωση ολων των ποστιων μπας και ξεστραβωθουμε!

- πολυ γουσταρω οταν βλεπω οτι ειμαστε πολλοι :) -----> http://www.blogger.com/comment.g?blogID=10835042&postID=111444681165205659

- να πατε και μια βολτα στο αστερι μου -----> http://lilikamp.blogspot.com/2005/04/blog-post_22.html αν ξεμεινετε απο τσιγαρα ντοντ γούορι, εχει στανταρ στης τσαντα της ;)

και για το τελος...

- μικρος αλλα θαυματουργος -----> http://neverforeverland.blogspot.com/ καλως μας ορισες μικρο μου!!!

ουφ!!! αυτα καλα μου παιδακια...παω να διαβασω και τα υπολοιπα... φμ σε ολους!

Saturday, April 23, 2005

μα ροζ καλαμακι???

με εκνευριζει απιστευτα οταν δεν απαντανε σε μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση με μια πολυ συγκεκριμενη απαντηση!

απαντησεις του τυπου:
- εσυ τι θελεις..
- εσυ αν θες..
- ο,τι θες κανε..
δεν γινονται δεκτες και στανταρ δεν φερνουν τα επιθυμητα αποτελεσματα!

υ.γ οχι μονο δεν πιεζεις καταστασεις, αλλα ουτε καν με βοηθας!

ετσι και αλλιως τα ξερουν ολα

ειμαι πατρα απο χτες γιατι σημερα το πρωι δουλεψα (στο σχολειο που ειναι δασκαλα η αδερφη μου) σαν εξωτερικος συνεργατης στο προγραμμα ανακυκλωσης των δημοτικων και φτιαξαμε με τα παιδια μουσικα οργανα με ανακωκλωμενα υλικα.

σκηνικο: εχουμε τελειωσει τη δουλεια, ειμαι στο γραφειο των δασκαλων χαζευω στο νετ και περιμενω την αδερφη μου να τελειωσει το βολευ για να γυρισουμε σπιτι..ανοιγω λοιπον τη σελιδα μου και χαζευω. ανα τακτα χρονικα διαστηματα ερχονται πιτσιρικια και μου μιλανε, ρωτανε τι κανω στον υπολογιστη κτλ..
σκαει μυτη μια μικρη (μιση σφαλιαρα παιδι), κοιταει την οθονη για λιγο και λεει:

- κυρια εσεις ζειτε στην παραμυθουπολη;
- ε.. (χαμογελαω και δεν απανταω)
- ναι κυρια, εκει ζειτε!

απαντησα μετα πως ειναι το ονομα της σελιδας μου στο νετ, αλλα πλεον σιγουρευτηκα.. "πως να κρυφτεις απ' τα παιδια, ετσι και αλλιως τα ξερουν ολα"

καλα μου παιδακια (ναι, σε εσας αναφερομαι) καλο καλο βραδυ, καλη μας νυχτα και ονειρα υπεργλυκα..

Wednesday, April 20, 2005

"ελα χαμογελααα , χαμογελααα"

εχω το χαμογελο της colgate! εχει καιρο που αν ειμασταν ακομα σχολειο θα ζητουσαμε εκδρομη! τρεχω απο το πρωι σαν τον βεγγο..

εκανα μια πολυ γρηγορη βολτα στα μπλογκια που κοιταω παντα και δεν τα ειδα πολυ χαμογελαστα τα πραγματα...εγω το ποτο στην υγεια σας θα το πιω στους human touch το βραδυ!στελνω φιλι μεγαλο και αγκαλια τεραστια (κοντα ή μακρια) ...

Tuesday, April 19, 2005

πηραμε παραταση..

οταν γινονται πραγματα που δεν περιμενεις, τα θεωρεις σημαδιακα και ισως πρεπει να δωσεις λιιιγο ακομα χρονο, γιατι σαν κατι να βλεπεις εκει στο τελος (αν υπαρχει) ..

"αν μ'αγαπας μια σταλιτσα, ελα χωρις να στο ζητησω"

εγω τον παλαβο τον λεω ερωτευμενο, ή στα προθυρα.
για δες και μια αλλη οπτικη γωνια..κοτα δεν ειναι απαραιτητα αυτος που δεν λεει αυτο που θελει, μπορει να ειναι και αυτος που μιλαει χωρις να λεει κατι ουσιωδες, κατι ολοκληρο, κατι με παρον. το λεει απλα για να το πει, να "αναψει" τον συνομιλητη του και να του βαλει ιδεες που του παιρνουν τον υπνο τα βραδια. αν το θελεις τοσο πολυ οριστε..."θελω να κοιμηθω στην αγκαλια σου" . θεωρεις πως αυτο ειναι θαρρος;

δεν εχω απαντησεις ματια μου...μου τελειωσαν, εδω και καιρο..

Sunday, April 17, 2005

και αν...;

αναρωτιεμαι αν σου εδωσα χρονο..
σου εχω πει οτι εχω προβλημα με τον χρονο. δεν προλαβα και οπως φαινεται δεν προλαβες..

απο εδω και περα θα ακολουθησω την συμβουλη σου, θα χαλαρωσω. γιατι αυτο εμενα δεν μου φτανει. δεν φανταζεσαι ποση ενεργεια χαλαω για να σκεφτομαι "αν;" και "τι εννοουσε;" και "τι ηθελε να πει;" και "αυτο γιατι το ειπε;", μα περισσοτερο απο ολα "εγω γιατι ειπα μονο ενα ηλιθιο οκ;" ..

εσυ ησουν αυτος που ειπε "εδω ειναι" και εδωσες την καλυτερη απαντηση εβερ. μην νομιζεις οτι δεν το ακουσα..απλα νομιζω πως αν ισχυει το ελαχιστο απο αυτα που δειχνεις (τι λες με αφηνει "σχεδον" αδιοφορη) θελω να πιστευω πως θα ειχες κατι καλυτερο για μενα.. ε? αλλα παλι σκεφτομαι και την "γλαστρα" (αυτη υποτιθεται πως την αγαπας) .
γιαυτην μονο αυτο εχεις;

αυτο ηταν ματακια μου γλυκα..σε λιγες ωριτσες δεν θα υπαρχει τιποτα. ουτε τηλεφωνα, ουτε μηνυματα, ουτε τραγουδια με μπολντ, "κουποτα" ! ειδες που σου ειπα; δεν κρατησε πολυ..

υ.γ καλα μου παιδακια τα ποστια τυπου "γιατι δεν ερχεισαι ποτε" τελειωσαν! να'στε καλα οσοι με αντεξατε σε αυτην την μπλεμωβ διαθεση. απο εδω και περα ολα μια χαρα... :)

Friday, April 15, 2005

"ακουω μια φωνη σαν τη δικη σου"

τις περισσοτερες φορες ξεχναω οτι εισαι μακρια..γενικα ξεχναω. διαλεγω να θυμαμαι μονο οσα με συμφερουν. και την αλλη την ξεχναω. αλλιως το ειχα φανταστει αυτο το βραδυ, εμεινα μπροστα απο μια οθονη με την ηλιθια ψευδαισθηση οτι σου μιλαω και ακους. μενει τιποτα αλλο να κανω; α! κατι εμεινε..να ελπιζω πως τωρα εισαι καπου/οπου και με σκεφτεσαι, ξερεις..οχι κατι του ματσ. μια γρηγορη σκεψη και ενα χαμογελο φτανει. να σε δουν οι αλλοι, να ρωτησουν γιατι γελας και εσυ να χαμογελασεις πιο πολυ και αδιαφορα να πεις "τιποτα" .

πως μπορει ενα σκετο τιποτα να κρυβει για εμενα τα παντα;

θα παω να κοιμηθω τωρα, εχω ακομα στο μυαλο μου την φωνη σου, θα φτιαξω και την εικονα σου στο κρεβατι μου (στην εξω μερια) και ολα μια χαρουλα. θα προσεχω, "θα παιρνω μισες ανασες για να μην σε ξυπνησω".

καλη σου νυχτα, φιλι μεγαλο, ονειρα υπεργλυκα..
(μονο για σενα, μονο εσυ. και να φανταστεις δεν ημουν ποτε κτητικος ανθρωπος)

Wednesday, April 13, 2005

ετσι ειπε..

σποραδικες καταιγιδες ειπε και μπηκα γρηγορα πριν φυγω για δουλεια να σου πω να ντυθεις καλα..

"πηγη ονειρων το κορμακι σου και εγω απλος ονειροκριτης"

καληνυχτα ματακια μου*

"ενα αστερι χλωμο σε χρυσοχαρτο μονο,
μες το βαθυ ουρανο του ονειρου το απλωνω

ελα αστερι χρυσο φωτισε με το βραδυ,
ονειρο να δω γλυκο στο βαθυ το σκοταδι

και οταν σου πω μια ευχη κρατησε μου το χερι,
και καντην αληθινη μαγικο πεφταστερι"


* "μου=μοριο τρυφερο" (δεν μας παιρνει αλλιως)

Tuesday, April 12, 2005

ζηταω το χερι σου

πολυ γουσταρω τις φασεις που πρεπει να μαθεις να τα κανεις ολα με το ενα χερι, γιατι το αλλο σου χερι ειναι στο ποδι του, στον ωμο του, στην πλατη του, στα μαλλια του (ενιγουέι ειναι μπίζι).
----> εδω σε θελω...με το ενα χερι αναψε τσιγαρο (που να στριβεις τωρα) και καπνισε το, στειλε μηνυμα, πιες μπυρα απο το τεραστιο παγωμενο ποτηρι ή πιασε τα μαλλια σου ψηλα.

αυτο που επιτρεπω ειναι να τον αφησεις οταν θα ερθει η κιθαρα στην αγκαλια σου, αλλα μονο με εναν ορο..να τραγουδας για αυτον.

υ.γ καταλαβες τωρα γιατι τραγουδαω "με τα ματια κλειστα" ;

"μοιαζεις και εσυ σαν καλημερα"

δεν ειμαι αυτο που λενε "πρωινος τυπος"... απεχω πολυ απο αυτο. συνηθιζω να ξυπναω τις ωρες που οι αλλοι, οι νορμαλ και καλα, ετοιμαζονται για υπνο. αν εχω κοιμηθει κανα 12ωρο συνεχομενα και στην καλυτερη αλλες 2 ωριτσες στην υπολοιπη μερα, ειμαι μια χαραααα! υπαρχει ομως σε ολο αυτο ενα σημειο λιγο περιεργο..για να ξυπνησω θα πρεπει να γινει θορυβος, να χτυπησει το ακατανομαστο ( το ξυπνμπιπππππ) , κατι θα πρεπει να μου ταραξει τον υπνο δηλαδη, αλλιως θα ξυπναω και θα ξανακοιμαμαι του καλου καιρου ή μεχρι να νιωσω τυψεις οτι κατι ξεχναω, οτι κατι δεν κανω κτλ.

με ολη αυτην την ανουσια παραγραφο στις 10 το πρωι θελω να πω πως ακομα δεν καταλαβα πως ξυπνησα μονη μου μετα απο 6 ωρες, με ενα χαμογελο ΝΑ (με το συμπαθιο) και μαλιστα δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω!

δεν ξερω που εισαι, τι κανεις, τι λες και τι σκεφτεσαι παντως "αν ησουν μαζι μου, αλλιως θα ξυπνουσα"

υ.γ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!

καλημερα καλα μου παιδακια! θα την παλεψουμε!

Saturday, April 09, 2005

μετα το φλας!

καλα μου παιδακια...

σας χαιρετω...θα λειψω για λιιιιγο! παω στη θεσνικη γιατι δεν αντεχω και πολυ μακρια της! υποσχομαι οτι αυτα θα τα κοψω γιατι οπως ειπαμε ειναι και επικινδυνα,χεχε! δεν εχει αλλο συνεδριο μετα, την στρουφισαμε!

*Βικυ και οποιος αλλος ενδιαφερεται : η εκθεση φωτογραφιας ηταν πολυ καλη, ειδικα καποιες φωτογραφιες απο τις ομαδες πατρας και θεσσαλονικης με ξετρελαναν! να πατε...οθωνος αμαλιας 6, ανοιχτα 11 με 10 νομιζω!

*Discolata θα περιμενω να με πεις... :)

*Εsterian μπορεις να ζηλεψεις οοοοσο θελεις, χεχε!!!

αυτα! δεν εχω κατι αλλο να πω...

καλη σας νυχτα, καλο μου ταξιδι...

Friday, April 08, 2005

τραγουδαμε τωρα, τραγουδαμε..


"εσύ με αυτή τη γνώση και εγώ με αυτό το νου
θα δούμε ποιος θα πέσει στα πόδια του αλλούνου"


α ρε πατριδα..

Thursday, April 07, 2005

γρηγορα γρηγορα...

τρεχω να προλαβω το εξπρες των 3 για πατρα (Estarian ειμαι απο την πατρα, μπορει να εχεις δικιο σε αυτα που λες, επετρεψε μου ομως να εχω μια "διαφορετικη" γνωμη για την πολη που μεγαλωσα :) , ε?) ενιγουέι το βραδυ εχω ραντεβου στις 8 στην π.ολγας (μην αργησετε τερατα) για να παμε σε μια εκθεση φωτογραφιας, γιουπι! γυρναω αυριο βραδυ αθηνα για να φυγω για θεσσαλονικη σαββατο πρωι και να μεινω μεχρι δευτερα! ατα!

λοιπον σας εχω και φρεσκα νεα(κουτσομπολιο) απο τα παιδακια μου στο νηπιαγωγειο! εχουμε βεντετα γιατι η ραμονα δεν εχει φιλη την βανεσσα, γιατι η βαννεσα θελει να παντρευτει τον αδερφο της και η ραμονα δεν την θελει για νυφη της, ουφ! επισης ο νικολας δεν παιζει με τον νικο γιατι ο νικος ειναι αρρωστος. ο κωνσταντινος παλι (αχ..θα τον κλεψω) μετα το πασχα δεν θα ξαναρθει σχολειο. ουφφφφφφφ......... :'((

θα τα ξαναπουμε και απο μακρια καλα μου παιδια!!! συμβουλη : μην χανετε ευκαιρια να χαμογελατε!

Tuesday, April 05, 2005

"ο γκομενος των ονειρων"

(αν εισαι αντρας, 20-26, ευτυχισμενος απο τη σχεση σου ΜΗΝ το διαβασεις)

αφορμη για αυτο το ποστ το ερωτημα του προηγουμενου ποστιου(ειπαμε κατα του τοστιου)!

"αυτος ποσο καιρο ακομα θα τα εχει με αυτη;"

και ναι! ο θεος φερνει κοντα σου, συνηθως με τον πιο παραδοξο τροπο, το καρμα σου! (η λεξη και μονο με ποναει). ειναι οπως τον θελεις, στα μετρα σου και στα κυβικα σου.

εχει μακρια μαλλια και μηχανη, αν σε φτιαχνει το αγριο. εχει ΤΤ και φοραει κουστουμι ασορτι με μανικετοκουμπα αν σου αρεσει το πιο χλεχλεδιστικο. εχει ενα απλυτο πουντο για να χωραει η κιθαρα πισω και φοραει τζιν, αν θες κατι σε πιο "ροκ".
αν πινεις, πινει και αυτος, αν καπνιζεις, καπνιζει και αυτος και μαλιστα σου στριβει και τα καλυτερα τσιγαρα. ακουει την ιδια μουσικη ΚΑΙ τερμα για να γουσταρετε. οταν δεν εισαι καλα σε παιρνει τηλεφωνο για να τα πειτε και να "ξΑλαφρωσεις". οταν εισαι καλα χαιρεται πιο πολυ απο σενα. αν τυχει να κοιμηθει στο ιδιο σπιτι, θα σου φερει νερο διπλα στο κρεβατι και το πρωι θα σου τριψει την πλατη για να ξυπνησεις. θα σου λεει τις ωραιοτερες ιστοριες και τα καλυτερα ανεκδοτα. οταν μιλας θα σε προσεχει και θα σε κοιταει στα ματια με τοση τρυφεροτητα που θα δυσκολευεσαι να μην λιωσεις στην καρεκλα. αν ειστε σε πιο ιδιαιτερη στιγμη ισως σου πειραξει τα μαλλια, ισως γυρει στον ωμο σου , ισως ακουσεις τους χτυπους της καρδιας του!

ουπς! ειπα την κακια λεξη...γιατι η καρδια του ανηκει σε ΑΛΛΗ!!! too good to be true sweety. μα φυσικα δεν μπορεις να τον εχεις γιατι ειναι με αλλη/θελει αλλη/ονειρευεται αλλη κτλ κτλ! και εδω ξαναερχεται το ερωτημα, (μισο να κανω κοπυ πειστ)

"αυτος ποσο καιρο ακομα θα τα εχει με αυτη;"

λοιπον...το σκεφτηκα μια, το σκεφτηκα δυο (πολλες τελος παντων) και κατεληξα!
οι σχεσεις στις μερες μας περνανε απο κριση. η δικη του να μην περασει; γιατι και η αλλη ειναι λιγο καπως ε? μουντρουχαλη να το πω;;; περιεργη να το πω;;; ασχημη να το πω;;; ε..θα το πω! γιατι μετα απο κανα 2-3 χρονια βαριεσαι ε; και αυτη εδεσε τον γαιδαρο της και μαλλον εχει βολευτει και αυτος, εχει περασει ο ερωτας (που ακομα και τωρα απορω τι της βρηκε και την ερωτευτηκε) και εχει μεινει αγαπη και συμπαθια! ε..και εμενα με συμπαθει! αρα ποσο καιρο να τους δωσω ακομα; γιατι οταν θα χωρισει (που θα χωρισει) σε εμενα θα τρεξει. χεχεχε

το πόστι ειναι αφιερωμενο στην φιλη μου την Α. για την κουβεντα που ειχαμε ;)

προς αποφυγη παρεξηγησεων σε καμια περιπτωση δεν γλωσσοτρωω καποιον. πιστευω οτι αν δυο ανθρωποι εχουν λογο να ειναι μαζι, τοτε θα ειναι, οποτε τεηκ γιορ ταημ! σας το ειπα εγω..δεν κανουν καλο τα ταξιδια!

Sunday, April 03, 2005

ερωτηματα..

τρωω φρικες ,οπως ολοι μας λιγο ή πολυ. ευτυχως ειναι συντομες..ειμαι καλα και παλι, με τεραστιο χαμογελο. σε αυτο βοηθησε ο γιαννης ;) και η πολυ καλη χτεσινη παρεα για ντιβιντιά.

τελευταια σκεφτομαι πολυ, ουτε στις πανελληνιες τοσο. ειμαι λιγακι προβληματισμενη, ηρθε και το προχτεσινο μαλακομπουκωμα και χαιρετησα! και ρωταω τωρα εγω..

να παω θεσνικη 9 και 10 ή δεν ειναι καλη ιδεα, και αν παω σε ποιον να μεινω ε?
το συνεδριο θα ειναι καλο ή μαπα;
εγω αν ειμαι θεσνικη και βγω για κιθαροβραδυα το σαββατο, θα παω το πρωι στο συνεδριο;
αυριο να παω στον μαλαμα;
οταν μιλησαμε καταλαβες οτι μιλουσα για εμας;
γενικα καταλαβαινεις και τιποτα;
αληθεια αυτοι που με διαβαζουν, γιατι με διαβαζουν;
αφου προφανως δεν καταλαβαινουν (οπως λεει και μια ψυχη: εδω δεν σε καταλαβαινουμε εμεις που σε ξερουμε , που να σε καταλαβουν αλλοι;).
σε αυτον τον περιεργο αραγε τι να πεις και τι να εξηγησεις;
ο ζακι θα ερθει ελλαδα το καλοκαιρι;
θα προλαβω να κανω τις εργασιουλες για αυριο;
εσυ θελεις;
τι να φαω που πειναω;
ο αλλος μιλουσε σοβορα οταν του εκανα πλακα ή απο ευγενεια τα ειπε;
αυτος ποσο καιρο ακομα θα τα εχει με αυτη;

κουραστηκα και μονο που τις εγραψα. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ. ή μαλλον κατι ξερω, δεν ειμαι τοσο ασχετη...θα φαω αβγα.

καλο μεσημερι καλα μου παιδακια!!!
ολα ειναι παραμυθενια και παλι στην παραμυθουπολη μου... ;)

Saturday, April 02, 2005

σηκωθηκα απο το κρεβατι (ναμπερ 2)

ζορικα τα πραγματα..πιο ζορικα απο την αλλη φορα.

μπηκα μεσα για να ουρλιαξω πως μου λειπεις. κανω προσπαθειες να μην το σκεφτομαι και πραγματικα τις περισσοτερες φορες το καταφερνω. μονο κατι βραδια σαν αυτα..ερχεσαι απο το παραθυρο, βαζεις μουσικες και με παιρνεις μαζι σου για να δουμε τον ηλιο να βγαινει μαζι, να μιλησουμε, να παιξουμε με τα χερια, να γελασω με το αστειο σου πριν το πεις.. να γελασεις με "αυτα που θα πω" και οχι με εμενα. τλτμ/ Μλτμ . ΜΟΥ.
πηγες και εφυγες και εσυ και τωρα πια δεν ειναι τιποτα ιδιο. μονο τα δακρυα. αυτα γαμωτο γιατι μενουν παντα;

μιλουσα σημερα με εναν φιλο (εναν, δεν τον ξερεις) και με ρωτουσε αν κανω αναπαντητες. τι να του πω, μου λες; πως καποτε ζουσα γιαυτες; μια αναπαντητη σε σκεφτομαι, δυο σε σκεφτομαι πολυ, τρεις το παραχεζω; αυτα μαλλον πληρωσα. "μια, δυο, τρεις φορες πλακα, φτανει" ακομα το βλεπω αυτο, με μαυρα μπολντ γραμματα, να παιρνει το χαμογελο απο τα χειλη μου και να μου κοβει την ανασα.

τωρα γελαω και κλαιω μαζι. γελαω γιατι θυμαμαι, κλαιω γιατι ποναω. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ, και θυμωνω, και εσυ πουθενα. οχι πουθενα. εσυ εκει. με αλλους. αφου δεν εισαι εδω τι σημασια εχει που εισαι;

δεν μπορω αλλο ματια μου. νιωθω σαν ξεχασμενος χαρταετος, με ουρες που κρεμονται απο τα συρματα της ΔΕΗ. καθε φορα που σε θυμαμαι αδειαζω οτι καλο εχω απο μεσα μου. ειμαι αδεια και μονη.

"τοση βροχη για μια απουσια" ; νιωθω κουρασμενη, παω να ξαπλωσω.

μην ξαναρθεις..

Friday, April 01, 2005

ολοι για εναν...

Η 14χρονη Σγούρου Δέσποινα η οποία πρόκειται να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τη σπονδυλική στήλη χρειάζεται επείγοντως αίμα ομάδας 0 (-). Η μικρή Δέσποινα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ.Σοφία. Αν κάποιος έχει αυτή τη σπάνια ομάδα και μπορεί να δώσει αίμα, ας επικοινωνήσει απευθείας με το Νοσοκομείο Παίδων " Αγ.Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου για να ενημερωθεί για τις ώρες αιμοδοσίας:Τηλ: 2107467000. Παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αυτό σε όσους περισσότερους μπορείτε.



εγω δυστυχως εχω Ο + , ε...καποιος αλλος;

μας μπηκε ο...απριλης!

ωρα: 1:58

μεσα σε 2 ωρες νικησα δυο κακομοιρους!... χεχεχε
τον εναν δε παραλιγο να τον τρεχω..οχι τιποτα αλλο ειναι και μακρια. ομολογω οτι ηταν καλος παιχτης, με ζορισε λιγο (στην αρχη) χεχε!

λοιπον..προταση για σημερα, χαλαρωστε και αφηστε τους αλλους να σας κοροιδεψουν, να σας ξεγελασουν και να χαρουν! μια μερα το χρονο ειναι.. ας μην ειμαστε σπαστικοι! επισης σας ριχνω εναλλακτικη να εκμεταλλευτειτε τη μερα και να πασαρετε -με το μαλακο- αυτα που δεν λετε αλλιως... ευκαιρια να κοψετε αντιδρασεις και να γελασετε κιολας! που ξερεις..μπορει και να σου κατσει ;)

αλοιμονο σε αυτους που σημερα θα παθουν κατι κακο/παραξενο/κατι που θα θελουν να μοιραστουν ενιγουέι, και δεν θα τους πιστευει κανεις!

εγω τωρα παω γιατι εχω μαθημα ανωδυνου τοκετου..θα ερθεις ;) (οκ οκ, αστεικι). σου στελνω απο εδω φιλι μεγαλο και αγκαλια μεγαλη..

καλη μας νυχτα καλα μου παιδακια ονειρα υπεργλυκα!

υ.γ και για να μην αφησω παματακια ετσι λεω πως οποιος θελει να με βρει με βρισκει. ακομα και με μεηλ : p